Lediga jobb Montör/reparatör

Source Food production söker montör/reparatör

Source Food production är ett livsmedelsföretag som grundades 2003. Vi utvecklar och producerar torra och flytande livsmedel, främst åt andra varumärkesägare, men även under eget varumärke. Vi omsätter ca 65 MSEK och är 25 anställda. Vi behöver nu förstärka vår underhålls- och teknikavdelning med en montör/reparatör.

Arbetsbeskrivning
Som montör/reparatör kommer du att ansvara för att utföra reparationsarbeten och löpande underhåll, ställa om maskiner vid produktionsomställningar samt säkerställa att maskiner och utrustningar hålls i sådant skick att produktionsmålen uppnås. Vidare förväntas du även vara delaktig i arbetet med att utveckla och förbättra våra utrustningar och maskiner.

Erfarenhet
Vi söker en person med ett stort intresse för teknik och praktisk problemlösning. Du har praktisk erfarenhet av mekaniska reparations- och underhållsarbeten, samt gärna även viss erfarenhet inom pneumatik, elektronik och styr- och reglerteknik. Du bör ha erfarenhet som montör/reparatör eller motsvarande inom någon typ av tillverkande industri, gärna livsmedelsindustri. Erfarenhet av olika typer av förpackningsmaskiner är en stor merit.

Personliga kvalifikationer
Du ska som person vara lugn och metodisk i ditt arbetssätt och se problemlösning som en utmaning. Ofta sker löpande reparationer och produktionsomställningar under tidspress varför det är viktigt att du kan hantera detta på rätt sätt.

Lön
Enligt överenskommelse.

Arbetstid
Huvudsakligen dagtid, men under delar av året även 2-skift.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-01-06. Välkommen med din ansökan och CV. Utvärdering av ansökningar kommer att ske kontinuerligt under ansökningstiden. För övrig information besök www.sourcefood.se.

Vi tar emot ansökan via e-post, goran.frojd@sourcefood.se, alternativt via brev till Source Food production, Hammargränd 2E, 275 39 Sjöbo.

Kontaktperson

Göran Fröjd, VD, 0416-288 51.

- From idea to food


Egna produkter